Alkotóközösségünk

Alkotóközösségünk

Mindannyiunkat rengeteg kép, érzés, fény, árnyék, szín vesz körül, millió féle érzelem hullámzik át rajtunk nap mint nap. A film azért olyan hatásos, mert arra tesz kísérletet, hogy ezeket a részleteket egésszé gyúrja, a néző elé tárva felismeréseket kelthessen benne. A jó filmes képes rá, hogy megállítsa az időt.

Ezért lesz a pillanat MINDIG JELEN!

A Planet Film Studio – fenállásának több mint másfél évtizede alatt – a filmes műfajok mindegyikében számtalan alkotást, filmet tett – és fog tenni – a nagyérdemű képernyőre.

Játék- és dokumentumfilm, zenés videoklip, koncert- és fesztiválfilm, televíziós magazinműsor,  báb- és gyurmafilm, animáció, online magazinokban megjelenő bejátszók – ők a filmes karneválunk táncosai.

A filmes felvételi és utómunka eszközök manapság egyre szélesebb körben, egyre egyszerűbben elérhetővé válnak – akár a mobiltelefonoddal is forgathatsz vicces, megkapó történeteket. Ezért – ahogyan ma már mindenki disc jockey – úgy mindenki filmes is. Érdemes azonban ezt a tézist egy pillanat erejéig átgondolni.

Mit jelent a film? Mit jelent egy történet megfilmesítése? Mit jelent egy marketing stratégia filmnyelvi eszközökkel való – minél hatékonyabban, a célközönség számára minél vonzóbb – kommunikálása, tálalása?

Azt jelenti, hogy végiggondoltuk: az elejétől a végéig, minden apró részletét.

Mire felvirrad a nagy nap és nemsokára elhangzik az első ’tessék’, elsőt csap a csapó, a fim tulajdonképpen már készen van – papíron és a képzeletben – már csak felvesszük.

Nem szeretünk képzavarban lenni, ezért nem is szoktunk. A profit onnan ismered fel, hogy külső szemlélőként a filmkészítés teljes folyamata során úgy tűnik majd számodra – mindez pusztán játék.

Minden cég életében elérkezik az a pillanat, amikor szolgáltatásával, termékével kilépne a nagyvilág színe elé. Az elegáns, humoros, megható, elgondolkodtató film valamelyikével, vagy mindegyikével felvértezett kampány biztosabban nyer piacot, hamarabb ismerteti meg a célcsoporttal a brandet, szolgáltatást, terméket.

A Planet tudja, hogy a minőségi “alapanyag“ ebben a szakmában is mindennek a kezdete. Ezért dolgozunk,

- felkészült, tapasztalt szakemberekkel,

- a legújabb technikákkal,

- a legújabb trendeket követve,

- kreatív ötletek alapján,

- megrendelőinkkel maximális elégedettségre, harmóniára törekedve!

A Planet, amellett, hogy filmeket készít, reklám kampányok esetében sokszor részt vesz a kommunikációs munkában, ezáltal segít célcsoportra igazítani a mozit.

Ezért lesz a megrendelő MINDENHOL JELEN!

Csapatunk

Az alábbiakban bemutatjuk a Planet Film Stúdió csapatát.

Zsalakó Réka Producer
Zsalakó Réka
Producer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed dapibus nisi non tincidunt aliquam. Praesent lacinia finibus metus, eget tincidunt ex accumsan vel. Duis pellentesque maximus urna, vel mollis felis tincidunt a.

Kerekes András Filmrendező
Kerekes András
Filmrendező

o.o

Mező Gábor Forgatókönyvíró, történész-kutató, publicista
Mező Gábor
Forgatókönyvíró, történész-kutató, publicista

 

Kutató vagyok és újságíró. Forgatókönyveket is írok. Olyan munkát végzek, amit imádok, és ahol folyamatosan történelmi aknákat kell kerülgetnem. Inkább csak Tűrt, semmint Támogatott, de ez épp így van jól.

Bartha Zoltán Filmes szakember
Bartha Zoltán
Filmes szakember

o.o

Antal Szabolcs Operatőr, filmes szakember
Antal Szabolcs
Operatőr, filmes szakember

o.o

Zsalakó Balázs Operatőr
Zsalakó Balázs
Operatőr

o.o

Gálos Mihály Samu Fényképész
Gálos Mihály Samu
Fényképész

o.o

Zsalakó Réka Producer
Kerekes András Filmrendező
Mező Gábor Forgatókönyvíró, történész-kutató, publicista
Bartha Zoltán Filmes szakember
Antal Szabolcs Operatőr, filmes szakember
Zsalakó Balázs Operatőr
Gálos Mihály Samu Fényképész