Elkötelezettek vagyunk a

professzionális megoldások irányába.

Planet Film Studio rengeteg tapasztalattal felvértezve a filmes műfajok mindegyikében számtalan alkotást, filmet álmodott már, és álmodni fog a jövőben is a nagyérdemű képernyőjére.

Játék- és dokumentumfilm, zenés videoklip, koncert- és fesztiválfilm, televíziós magazinműsor,  báb- és gyurmafilm, animáció, online megjelenő filmes bejátszók és tartalmak – ők a filmes karneválunk táncosai. Mit jelent egy történet, egy szándék megfilmesítése? Mit jelent egy marketing stratégia filmnyelvi eszközökkel való, a célközönség számára minél vonzóbban történő kommunikálása, tálalása? Azt jelenti, hogy végiggondoltuk: az elejétől a végéig, minden apró részletét.

Nem szeretünk képzavarban lenni, ezért nem is szoktunk. Mire a forgatáson elhangzik az első ’tessék’, elsőt csap a csapó, a fim tulajdonképpen már készen van – papíron és a képzeletben – már csak fel kell vennünk. A profit onnan ismered fel, hogy a külső szemlélő számára a filmkészítés teljes folyamata során úgy tűnik majd – mindez csupán játék.

Planet Film Studio

LEGFRISSEBB FILMJEINK

Az alábbiakban az első 15 legfrissebb filmünket láthatjátok.